Tuhansien osaajien tarina

TULE SEDUUN OPISKELEMAAN!

Hakutuloksia 265 kappaletta

Tyhjennä valinnat

Valituilla suodattimilla ei löytynyt tuloksia.

Sedun kampukset

Tarinat

Näytä lisää

Uutiset

26.04.2024

Paljon onnea huhtikuussa valmistuneille

Yksilöllisen opiskeluajan ansiosta opiskelija voi suunnitella opintonsa niin, että saa tutkintotodistuksen ajankohtana, joka on itselle sopivin.

Lämpimät onnittelut jokaiselle tutkinnon suorittaneelle - olet tehnyt lujasti töitä ja saavuttanut tavoitteesi!

Huom! Tutkintotodistuksen saaneita on enemmän. Tässä ne, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen.

26.04.2024

Sedu näkyi ja niitti menestystä SAKUstarseissa

SAKUstars, valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville, järjestettiin tänä vuonna 23.-25.4.2024 Ikaalisissa SASKYn organisoimana. Sedusta osallistui jättijoukkue, kun yli 60 opiskelijaa otti osaa kilpailun ennakko- ja livelajeihin.

Sedu sai kilpailuista komean saaliin: kaksi kultaa, kuusi hopeamitalia ja kolme pronssia, ja kunniamainintoja kertyi kaikkiaan seitsemän kappaletta. Elämyksellisen tapahtuman anti oli kuitenkin osallistuneille mitaleita mittavampi.

18.04.2024

Ikäihmisten digiahdistukseen helpotusta

-Sedun kanssa on ollut ihana tehdä yhteistyötä, kertoo yksi Digiarki-tapahtuman suunnittelijoista Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaan hankejohtaja Maria Keto. -Otimme yhteyttä Aution Ariin ja siitä idean työstäminen lähti käyntiin. Ari ja Päivi kävivät hakemassa vinkkejä Laurea-ammattikorkeakoulusta vastaavanlaisesta tapahtumasta. Yhteistyössä Arin, Mammu Siekkisen ja meidän digiagenttien Päivi Kuoppamäen ja Sini Kirvesmäen kanssa Digiarki-tapahtuma saatiin toteutettua. Yhteistyöstä syntyy etua ja voimme hyödyntää toinen toisiamme.

11.04.2024

Pintakäsittelyala investoi pensseleiden ja telojen puhdistuslaitteistoon – vettä säästyy ja kemikaalit eivät kuormita luontoa

Sedu Rastaantaipaleen pintakäsittelyalalle on hankittu luontoa säästävä pensseleiden ja telojen puhdistuslaitteisto, kertoo pintakäsittelyalan lehtori Timo Haapolahti. Aikaisemmin telat pestiin juoksevan veden alla ja vettä kului paljon. Viemäriin menevä maali kuormitti ympäristöä ja tukki myös putkistoa. Halpoihin teloihin taas kertyi paljon maalia ja sen putsaaminen oli työlästä, joten telan rulla päätyi usein roskiin.

10.04.2024

TUULI-hanke vastaa Etelä-Pohjanmaan alueen tuulivoima-alan osaajatarpeeseen

Sedu on mukana SeAMKin hallinnoimassa hankkeessa TUULI – Uutta nostetta tuulivoima-alan osaajatarpeisiin, jolla vastataan Etelä-Pohjanmaan alueen tuulivoima-alan osaajatarpeeseen. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä alan yritysten sekä muiden sidosryhmien ja verkostojen kanssa, jotta voidaan paremmin tunnistaa alan osaamistarpeet ja vastata niihin hankkeen tuottamilla ohjaus- ja osaamispalveluilla.

Uutiset

Sedu sosiaalisessa mediassa